کد خبر:۴۱۸۲۸۸
با حضور میرزاده؛

هشتمین جلسه شورای هیات امنای دانشگاه آزاد خراسان جنوبی برگزار شد 

هشتمین جلسه شورای هیات امنای دانشگاه آزاد خراسان جنوبی پیش از ظهر امروز با حضور حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد و اعضای هیات امنا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، وجه الله خدمتگزار، استاندار خراسان جنوبی در این جلسه با بیان اینکه خراسان جنوبی شاید در برخی از شاخص‌ها خیلی برخوردار نباشد، اما در زمینه علم و دانش دارای علماء و اندیشمندان زیادی است، گفت: خراسان جنوبی از نظر علما و افراد متخصص و تحصیل کرده جزو بهترین استان‌های کشور است.

 

وی با اشاره به اینکه مردم فرهیخته خراسان جنوبی جایگاه ویژه ای برای دانشجو و استاد قائل هستند، گفت: هماهنگی خوبی که بین مدیران استان و نمایندگان وجود دارد زمینه خدمت در این استان فراهم است.

 

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه دانشگاه آزاد یکی از مراکز علمی بسیار ارزشمند است، گفت: این دانشگاه طیف بسیاری از افراد علاقه مند به تحصیل را به خود اختصاص داده است.

 

در این جلسه علاوه بر میرزاده، محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد، طه هاشمی معاون فرهنگی دانشگاه، استاندار خراسان جنوبی، نمایندگان شهرستان‌های استان در مجلس و اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد خراسان جنوبی حضور داشتند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار